O idee simpla.O afacere de succes


Come & Go Corporate Travel face parte din putinele agentii ce pot oferi o gama atat de variata de servicii destinate calatoriilor de afaceri cat si celor de agrement, toate intr-un mod deosebit de profesionist, relaxat si placut.


Alegand sa ne contactati va veti bucura de cele mai profitabile combinatii de servicii impreuna cu avantajul de a colabora cu o echipa de oameni pasionati de profesia lor, profesionisti si cu viziuni largi asupra viitorului afacerii dvs si a noastra.


Ca fondatori-manageri suntem la fel de "accesibili" si dupa vanzare. Scopul nostru este implinim afacerile dumneavoastra exceland in consultanta pe care v-o oferim in domeniul turismului, acest domeniu devenit omniprezent in zilele noastre.


Am ales sa ne deschidem colaboratorilor intr-o asemenea masura incat membrii fondatori sunt implicati in activitatile zilnice, deci este foarte posibil sa ne contactati direct in orice situatie si evitati cu aceasta ocazie graba si lipsa de implicare obisnuite simplilor angajati.


Pe scurt, suntem pregatiti si mereu deschisi, deci e simplu sa colaboram.

Obiectivele noastre


La Come & Go Corporate Travel, suntem atat de siguri ca va putem oferi un mod mai inteligent si mai usor de a calatori incat va oferim un Certificat de Garantare a Performantei.


Ne dorim ca toti clientii nostri sa stie ca au ales consultantii de turism potriviti nevoilor lor si le asiguram:

  • Calatorii relaxante
  • Cele mai mici tarife disponibile la momentul rezervarii;
  • Sfaturi profesioniste pentru programarea calatoriilor
  • Prioritate ridicata in cazurile in care furnizorii serviciilor mentionate nu sunt la nivelul asteptarilor.

Profesionalismul vine din experienta, viziunea din pasiune si unicitatea din grija pentru clientii nostri si atentia cu care ne alegem furnizorii.


TRANSFER DE LA/CATRE AEROPORTUL OTOPENI

Nr Persoane

1 - 3

4 - 8

9 - 19

20 - 30

31 - 50

One-way

17€

50€

75€

120€

130€

Tip masina

Sedan

Minivan

Minibus

Midi-Autocar

Autocar*Preturile sunt fixe si includ TVA.

*Tarifele includ taxa de estacada(25 Eur) valabila doar pentru preluari Terminal Sosiri in cazul autovehiculelor cu capacitate de peste 16 locuri.

*Toate preturile sunt per masina per transfer, nu per persoana.