Termeni si conditii


Societatea Comerciala Come & GO Consulting  este o AGENTIE DE TURISM care are in obiectul de activitate rezervari – vanzari de bilete de avion pentru zboruri interne si internationale, rezervari hoteliere si inchirieri de masini, croaziere si tururi, direct sau prin intermediari.

 

Come & GO Consulting prin www.inchirieri-autocare.com actioneaza ca agent pentru terti furnizori cum sunt: companii de transport personae, companii de inchiriat masini, altii (Furnizori de Servicii Turistice).

Come & GO Consulting nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizorii de Servicii Turistice si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.

 

Contract intre Utilizator si Come & GO Consulting

 

Contract intre utilizator (Utilizator, dvs.) si Come & GO Consulting (Come & GO Consulting, noi). Va rugam cititi cu atentie acesti termeni si conditii contractuale (Termeni & Conditii) inainte de a utiliza pagina de internet www.inchirieri-autocare.com.

 

Site-ul www.inchirieri-autocare.com

 

Site-ul www.inchirieri-autocare.com va este oferit de Come & GO Consulting, cu sediul social in Str. Mihai Viteazu nr 19, Bl B4, Sc A, Hunedoara, Romania. Va rugam sa notati ca toata corespondenta privind Serviciul de Relatii cu Clientii va trebui trimisa la aceasta adresa.

 

Acceptarea Termenilor & Conditiilor

 

Utilizand acest Site sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni & Conditii, fara nici o alta restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest Site in nici un fel.

 

Serviciile Come & GO Consulting

 

Come & GO Consulting va pune la dispozitie un sistem automat care va ofera posibilitatea de a cauta si verifica disponibilitati pentru diferite transporturi de persoane si va permite sa efectuati rezervarea dorita.

Puteti alege dintr-o multitudine de servicii din Site avand posibilitatea de a efectua rezervari de autocare, microbuze sau masini direct de pe Site.

 

Informatiile publicate pe Site

 

Come & GO Consulting  ofera prin intermediul Site-ului www.inchirieri-autocare.com informatii cu titlu general, cu scop consultativ. Va rugam notati ca informatiile publicate pe Site pot fi modificate oricand. Este necesar sa verificati cu Furnizorul de Servicii Turistice, ambasada sau biroul de turism de la destinatie, ca informatiile aparute pe Site sunt de actualitate.

Come & GO Consulting nu asigura nici o garantie cu privire la aranjamentele documentelor de calatorie (pasapoarte, vize, vaccinuri necesare), ca informatia de pe Site este actualizata. Drept urmare, este responsabilitatea Utilizatorului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu masurile aplicabile acestor documente de calatorie.

Come & GO Consulting nu garanteaza ca informatia de pe Site (incluzand, dar fara limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul sa corectam erorile (corectabile) de indata ce ne sunt aduse la cunostinta.

 

 

Limba de publicare a informatiilor

 

Come & GO Consulting  depune toate eforturile ca pe varianta in limba romana a Site-ului informatiile relevante privind serviciile oferite si termenii aplicabili unui anumit serviciu sa fie publicate in limba romana, insa datorita faptului ca o mare parte a informatiilor respective sunt preluate dintr-un sistem de rezervari international, anumite informatii, conditii aplicabile anumitor servicii precum si alte detalii ce pot influenta utilizarea in bune conditii a serviciilor oferite sa fie in limba in engleza. In cazul in care exista orice neclaritati, va rugam sa ne contactati telefonic pentru a primi asistenta de la unul din consultantii nostri.

 

Conditiile Furnizorilor de Servicii Turistice

 

Orice rezervare efectuata pe Site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizorul de Servicii Turistice. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la Come & GO Consulting, prin intermediul www.inchirieri-autocare.com si va intra in vigoare acest contract.

Elibererea voucher-elor pentru pentru inchirieri de masini, a asigurarilor de calatorie, asigurarea de suport telefonic si orice alte actiuni ce necesita interventie umana se va face doar in intervalul orar de lucru al agentiei Come & GO Consulting  . Programul de functionare al agentie publicat pe site se poate modifica, fara o modificare in prealabil.

Toate serviciile turistice publicate pe Site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor de ServiciiTuristice. Termenii si conditiile Furnizorului de Servicii Turistice (incluzand regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui Site.

La momentul navigarii dvs. in Site, veti putea observa referiri catre diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni dar, va rugam luati legatura cu Come & GO Consulting pentru detalii complete.

 

Anulari/Modificari

 

In cazul in care doriti anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat (si Furnizorul de Servicii Turistice permite acest lucru), este responsabilitatea dvs. de a informa in scris sau telefonic Come & GO Consulting despre intentiile dvs. In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

Come & GO Consulting sau Furnizorul de Servicii Turistice accepta toate formele de cereri scrise. Come & GO Consulting sau Furnizorul de Servicii Turistice nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a prim cererea dvs. ferma. Puteti anula rezervarea dvs. prin intermediul Site-ului in concordanta cu termenii si Furnizorului de Servicii Turistice.

In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Come & GO Consulting isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizorul de Servicii Turistice.

 

Plata

 

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe Site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

In functie de termenii si conditiile impuse de Transportatori, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul Come & GO Consulting, sau a reprezentantului acestuia.

In anumite cazuri, detaliile cartii dvs. de credit pot fi transferate catre Furnizorul de Servicii Turistice. Furnizorul in cauza va prelua platile pentru rezervarile dvs.

Come & GO Consulting sau Furnizorul de Servicii Turistice nu-si asuma nici o obligatie de a emite voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate.

Plata se poate efectua cu principalele carti de credit recunoscute si prezentate detaliat pe Site.

Come & GO Consulting sau Furnizorul de Servicii Turistice isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor prin cartile de credit. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. Come & GO Consulting   isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back. Daca rezervarea dvs. este platita cu cartea de credit a unei alte persoane, ne rezervam dreptul de a cere o autorizatie scrisa din partea acelei persoane. In cazul in care emitentul cartii dvs. de credit o cere, Come & GO Consulting sau Furnizorul de Servicii Turistice isi rezerva dreptul de a trimite voucher-ele sau alte documente de calatorie la adresa dvs. declarata la momentul emiterii cartii de credit. Informatia eronata despre aceasta adresa se poate reflecta in anularea rezervarii, intarzierea livrarii documenteleor de calatorie si poate determina cresterea tarifului confirmat. Va rugam sa va asigurati ca detaliile adresei dvs. de facturare se potrivesc cu cele de pe extrasul dvs. de cont.

In plus, pentru a minimiza efectele incercarii de fraudare a cartii dvs. de credit, inainte de a emite documentele de calatorie, ne rezervam dreptul de a efectua - prin intermediul procesatorului de plati online ePayment - verificari aleatorii, de a cere dovada adresei dvs. si o copie a cartii de credit, precum si  un extras de cont recent.

Toate tarifele si taxele pot fluctua datorita modificarii cursului de schimb.

 

Utilizarea Site-ului www.inchirieri-autocare.com

 

Come & GO Consulting nu este responsabila pentru aptitudinile Utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul www.inchirieri-autocare.com si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini.

Come & GO Consulting nu garanteaza ca Site-ul www.inchirieri-autocare.com nu poate fi afectat de virusi sau alte actiuni care pot genera defectiuni sau alte pierderi.

 

Obligatiile utilizatorului

 

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

- responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau numele dvs - aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de initia actiuni juridice

- garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.

- neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase.

- interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii

- obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site.

 

Interzicerea accesului pe Site

 

Come & GO Consulting isi rezerva dreptul de a va interzice oricand accesul pe Site fara o notificare prealabila.

 

Responsabilitatea Come & GO Consulting

 

Come & GO Consulting nu este responsabila pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestui contract, din utilizarea defectuoasa a Site-ului sau a serviciilor turistice rezervate si achizitionate de pe Site.

Come & GO Consulting este responsabila doar pentru pierderile directe a caror valoare nu va depasi tariful total al serviciilor turistice achizitionate (exceptand cazurile de deces sau accidentele personale a caror valoare nu are limita).

 

Legaturi catre alte Site-uri

 

Acest Site poate contine legaturi catre alte pagini web externe si operate de alte parti implicate. Come & GO Consulting nu are nici un control sau asociere cu aceste pagini web si nu isi asuma nicio responsabilitate in legatura ca acuratetea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale partilor implicate .

Continutul acestor pagini web externe nu reflecta produsele, serviciile sau informatiile furnizate de Come & GO Consulting. Orice opinii referitoare la continutul acestor pagini web externe vor trebui redirectionate catre administratoriil paginilor in cauza.

 

Forta Majora

 

Come & GO Consulting nu este responsabila in cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forta majora.

Evenimentele majore includ, dar fara a se limita, interventii guvernamentale, razboaie, rapiri, incendii, inundatii, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau actiuni industriale care pot afecta Come & GO Consulting sau furnizorii sai.

 

Rata de schimb

 

Ratele de schimb cotate pe Site sunt provenite din mai multe surse si pot sa nu fie intotdeauna actualizate zilnic. Este obligatoriu sa verificati ratele de schimb din ziua in care efectuati rezervarea.

 

Modificari asupra Site-ului

 

Come & GO Consulting poate modifica design-ul sau continutul Site-ului www.inchirieri-autocare.com, inclusiv disponibilitatea furnizorilor de transport, baza de date, precum si alte caracteristici ale Site-ului.

 

Copyright si Marca Inregistrata

 

Copyright-ul, drepturile de proprietate si continutul Site-ului apartin Come & GO Consulting. Materialul continut pe Site este proprietatea Come & GO Consulting sau a afiliatilor sai, exceptand cazul in care sunt recunoscute ca apartinand altor parti implicate.

Numele Come & GO Consulting precum si celelalte marci, logo-uri sau elemente grafice continute in Site sunt marci inregistrate ale Come & GO Consulting sau ale afiliatilor sai. Alte nume de companii, produse sau servicii care apar pe Site pot fi marci inregistrate ale respectivilor proprietari.

Nu aveti nici un drept sau licenta de utilizare a acestor marci inregistrate.

 

Confidentialitate

 

Termenii politicii de confidentialitate a Come & GO Consulting   sunt prevazuti in acesti Termeni si Conditii.

Sunteti de acord cu utilizarea informatiilor dvs. personale de catre Come & GO Consulting   sau a afiliatilor si a altor parti implicate, in concordanta cu termenii si in scopul declarat stipulat in Politica de confidentialitate a Come & GO Consulting  .

 

Politica de Securitate

 

Come & GO Consulting utilizeaza tehnologie securizata pentru a proteja informatiile dvs. personale si tranzactiile financiare. Come & GO Consulting se conformeaza procedurilor si standardelor de securitate stipulate in Politica de Securitate a Come & GO Consulting.

 

Modificari ale Termenilor si Conditiilor

 

Come & GO Consulting isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea acestui Site, fara notificare prealabila catre Utilizatori. Versiunea actuala a Termenilor si Conditiilor va fi afisata pe Site din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui Site dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificari.

 

Legea guvernanta

Acesti Termeni si Conditii reprezinta contractul intre Utilizator si Come & GO Consulting   si este guvernat de legile din Romania.